Menu

Winters genieten

Donderdag 02 december 2021

Het Foute Soester Apres-Ski Feest

In de lange wintermaanden is het altijd stil in Cabrio. Daar willen wij verandering in brengen! Ook in de winter is ons theater een prachtige plek als sfeervolle setting voor een winterfeest. Wij hadden daarom in eerste instantie een kerstfeest gepland op zaterdag 18 december. Maar… door de aangescherpte Coronamaatregelen hebben we dat feest moeten verplaatsen naar zaterdag 19 maart 2022. Omdat het dan natuurlijk geen kerst meer is, hebben we het feest omgedoopt tot:

Het Foute Apres-Ski Feest!

DJ Thijs zorgt voor muziek en voor een extra muzikale verrassing. Er is heerlijk eten en drinken en natuurlijk zorgen we voor een prachtige winterse sfeer. Dus: kom op 18 december in je skipak, foute wintertrui of gewoon een dikke jas.

(Dit evenement vindt plaats onder voorbehoud van de dan geldende Corona-maatregelen die we op onze website te zijner tijd zullen vermelden.)

Dit evenement is al uitverkocht. Als de Coronamaatregelen het toelaten, kan het zijn dat er nog kaarten beschikbaar komen. Dus houd de website in de gaten!

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant-jubileum
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"