Menu

Nog twee fantastische acts toegevoegd én de aankondiging van een speciale gast bij Roel van Velzen

Woensdag 29 maart 2023

We kunnen nu mededelen dat er nog twee fantastische acts zijn toegevoegd aan het programma van 2023! Daarnaast lees je hieronder ook welke speciale gast er aanwezig zal zijn tijdens de show van Roel van Velzen.

Voor onze Vrienden, BedrijfsVrienden en Partners start de exclusieve voorverkoop op donderdag 30 maart om 9.00 uur. Op zondag 2 april om 9.00 uur start de reguliere kaarverkoop.

23 juni - Miss Montreal
Miss Montreal is, samen met haar 5-koppige band, een graag geziene gast op festivals als De Zwarte Cross, Concert At Sea en Vrienden Van Amstel Live. Daarnaast kan het vijftal dankzij hun sterke live performance inmiddels trots zijn op vele uitverkochte club- en theatertours door heel Nederland. Dit jaar richt Miss Montreal zich op het schrijven van Nederlandstalige muziek. Miss Montreal stond nog nooit bij Cabrio op het podium. Daar komt nu gelukkig verandering in!

30 juni - Roel van Velzen met speciale gast: Diggy Dex
Roel van Velzen laat weten een speciale gast te hebben uitgenodigd, een muziekvriend: Diggy Dex. Oók een artiest, die het voor het publiek altijd weer tot een beleving maakt. De beide mannen herschreven al eerder samen een Hazes lied, maar nu hebben ze voor het eerst ook samen gloednieuwe muziek geschreven en opgenomen met als resultaat het optimistische en aanstekelijke ‘Glas Omhoog’! Natuurlijk zullen ook een aantal Diggy Dex hits niet ontbreken. Een mooi goed gevuld muziekpodium, dus dat wordt dubbel genieten!

2 september - Ilse DeLange
Sinds haar debuutalbum ‘World of Hurt’ (1998) behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hitsingles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met de nieuwe singles ‘Willing’ en ‘Drown Us Out’ is zangeres Ilse DeLange het jaar goed gestart! In 2023 staat nieuwe muziek centraal voor Ilse, naast de eerder verschenen hitsingles zal de zangers veel nieuwe muziek uitbrengen. Tevens markeert dit jaar het 25-jarig jubileum als artiest.


Ga voor de al eerder aangekondigde voorstellingen naar onze agenda.

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"