Menu

Winactie: win 2 gouden tickets!

Vrijdag 28 april 2023

"Volg Openluchttheater Cabrio op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het nieuwe seizoen!"

Het nieuwe seizoen zit boordevol geweldige voorstellingen en festivals. Door middel van onze website en de nieuwsbrieven informeren we onze bezoekers over nieuwe shows en concerten.

Maar ook via Facebook en Instagram houden we je op de hoogte; naast informatie over nieuwe shows en concerten krijg je ook een kijkje achter de schermen bij het theater, want we delen ook de fotoverslagen van voorstellingen op Facebook en Instagram. Dit om (na) te genieten van de fantastische sfeer van het theater, zelfs als je een voorstelling niet bijgewoond hebt.

Dus, als je geïnteresseerd bent in theater, live muziek en geweldige shows, volg dan het Openluchttheater Cabrio op Facebook en Instagram en mis geen enkele aankondiging, fotoverslag of voorstelling!

Win 2 gouden tickets!

Openluchttheater Cabrio geeft 2 gouden tickets weg voor een voorstelling naar keuze in seizoen 2023! We bieden deze zomer een breed scala aan voorstellingen voor jong en oud. En nu is er een kans om één van deze voorstellingen gratis bij te wonen met de 2 gouden tickets die worden weggegeven. Om kans te maken op deze prijs hoef je alleen maar de Facebook of Instagram pagina van Openluchttheater Cabrio in Soest te volgen en het bericht te delen of degene te taggen met wie je het liefst naar ons theater zou willen gaan.

Update: de winnaar is bekend en heeft persoonlijk bericht gehad. GEFELICITEERD!!

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"