Menu

Het was weer een prachtig Cabrio-seizoen

Maandag 25 september 2023

Aan al het mooie komt een eind, zo ook aan het prachtige Cabrio-seizoen van 2023. We kijken terug op vele geweldige avonden met een grote diversiteit aan artiesten en voorstellingen. Er was veel belangstelling voor het afwisselende programma, de voorstellingen waren daarom vaak al lang van tevoren uitverkocht.

Primeur

Dit jaar was er voor het eerst een heus festival voor de jonge muziekfans. Het Cabrio Kids Festival was een groot succes, de kids konden genieten van maar liefst 5 verschillende acts. Het was een feest van jewelste en de kids hebben genoten.

Nog eens nagenieten? Bekijk hier de foto’s.

Middenpodium

Voor de intieme optredens hebben we al een paar jaar het mooie middenpodium. Dit jaar traden daar ook weer verschillende artiesten op en doordat het kleinere optredens zijn, met minder publiek, wordt er een heel bijzondere en intieme sfeer gecreëerd. Er waren optredens van bijvoorbeeld Mell & Vintage Future en Michiel Borstlap.

Op onze website zijn ook van deze voorstellingen de foto’s te bekijken.

Kindervoorstellingen

Ook aan de allerkleinste kinderen was natuurlijk weer gedacht. Met voorstellingen als Apennoten - klik hier voor de foto’s - konden ook zij genieten in ons mooie theater.

De voorstelling van Zirkoes Fantaztica moest door het slechte weer helaas worden afgelast. Er is inmiddels een nieuwe datum gepland en iedereen die kaarten had gekocht, zal hierover een mail ontvangen.

Grootse voorstellingen

Dit jaar waren er ook weer artiesten met internationale allure te vinden op ons grote podium. Sterren als Ilse de Lange, Nielson en Miss Montreal zorgden voor onvergetelijke avonden en speelden het spreekwoordelijke dak eraf. Ook van deze voorstellingen kun je nog even nagenieten op onze website.

Nieuw! De koffiecorner

Dit jaar is voor het eerst de nieuwe koffiecorner in gebruik genomen, voor of na de voorstelling genieten van een écht lekker kopje koffie, dat kan ook in Cabrio! Voor het nieuwe seizoen worden er ook zeker weer nieuwe plannen gemaakt om het theater nog mooier en completer te maken. Zo hopen we met behulp van de Rabo Clubactie speciale rolstoelplekken te creëren.

Inmiddels is het grote opruimen begonnen, zodat alles weer netjes opgeborgen is voordat de herfststormen los gaan barsten. We zien jullie heel graag terug in seizoen 2024, ook dan zal er weer een afwisselend programma met voor elk wat wils zijn, voor iedereen wat om naar uit te kijken!

We zien jullie graag terug in seizoen 2024!

Abonneer je op de Nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de voorstellingen en laatste nieuws van Cabrio.
Of nog beter word Vriend van Cabrio. Dan krijg je altijd exclusief voorrang bij het bestellen van je toegangskaarten.

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"