Menu

Uitslag Renovatieloterij

Zondag 18 september 2016

Zaterdagavond 17 september werd de trekking verricht  van de loterij die Cabrio organiseerde speciaal voor de renovatie. De trekking werd verricht door de burgemeester van Soest Rob Metz onder deskundig toezicht van notaris Wouter van Veeren.

Als eerst werd geloot voor de Totale Onderhoudsbeurt voor de houten vloer beschikbaar gesteld door het Het Houten Vloerenpaleis. Deze is gevallen op lotnummer 852.

Als tweede werd geloot voor het half jaar gratis sporten t.w.v. € 375,- beschikbaar gesteld door Sportcity.

De derde prijs was het passe-partout voor het seizoen 2017 voor de eigen voorstellingen in Cabrio voor 2 personen. Deze is gevallen op nummer 786.

Als laatste de hoofdprijs: een prachtige “Cortina Transport” fiets beschikbaar gesteld door Jacco de Bruin. Deze is gevallen op lotnummer 787.

Deze loterij kende een verrassende ontknoping. De prijzen “Totale Onderhoudsbeurt” en de “Cortina Transport fiets” werden beide door de winnaars teruggegeven aan de organisatie met als doel deze ter plekke te veilen. Deze plotselinge veiling onder leiding van de burgemeester leverde voor Cabrio in totaal het mooie bedrag van EUR 825,00 op.

Met deze veiling kwam er een einde aan een zeer geslaagde avond in Cabrio die geheel in het teken van de renovatie stond.

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant-jubileum
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"