Menu

Cabrio biedt Diner- en Pauze arrangementen

Maandag 06 maart 2017

Cabrio biedt nu echt een avondje uit! In samenwerking met restaurant De Soester Duinen bestaat nu de mogelijkheid om bij enkele voorstellingen een Dinerarrangement te boeken en/of een Pauzearrangement.

Het Dinerarrangemnet bestaat uit: een 3-gangendiner plus de ticket voor de voorstelling plus het Pauzearrangement!! U gaat genieten van een heerlijk 3 gangen menu met een keuze in het hoofdgerecht tussen vlees en vis. Het diner is inclusief consumpties (Hollands Assortiment) en uiteraard koffie of thee na afloop van uw diner. In de Pauze gaat u een separate omgeving rustig genieten van uw pauzedrankje vergezeld met een koud en warm bittergarnituur. Daarbij plaatsen we een heerlijk tafelgarnituur.

Het pauze arrangement bestaat uit: een ticket voor de voorstelling plus in de Pauze gaat u een separate omgeving rustig genieten van uw pauzedrankje vergezeld met een koud en warm bittergarnituur. Daarbij plaatsen we een heerlijk tafelgarnituur.

Deze arrangementen zijn alleen te boeken bij de volgende voorstellingen: Jazz Orchestra van het Concertgebouw op vrijdag 30 juni, Motel Westcoast op vrijdag 25 augustus en bij Pink Floyd Project op vrijdag 22 september.

Uitsluitend te bestellen via de website van Cabrio (www.cabriosoest.nl).

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"