Menu

Prijs voor Cabrio

Zondag 04 november 2018

Openluchttheater Cabrio Soest wint prijs voor meest innovatieve openluchttheater van Nederland

Op 3 november, de jaardag 2018 van de Vereniging Openluchttheaters Nederland heeft Cabrio de prijs gekregen voor het meest innovatieve openluchttheater in Nederland. De prijs werd uitgereikt vanwege de vele vernieuwingen die het Soester openluchttheater dit jaar heeft doorgevoerd. Al die grote en kleinere vernieuwingen hebben als doel de beleving van de bezoekers aan het theater tijdens en rondom een voorstelling te verbeteren. Zo is er een horecaplein ingericht met faciliteiten voor een pre- en afterparty en een speciaal podium. En er is een moderne horeca-unit gebouwd die zorgt voor een eigentijdse uitstraling en snellere bediening.

Bij de Vereniging Openluchttheaters Nederland zijn bijna 40 theaters aangesloten. De toekenning van deze prijs werd door alle aanwezige openluchttheaters ondersteund. Voorzitter Emil Los: “Het is een enorme eer dat wij zijn uitgekozen door onze collega’s in het land. Het geeft echt een impuls voor al onze vrijwilligers die zo hard werken om Cabrio steeds aantrekkelijker te maken voor ons publiek. We hebben ook weer mooie plannen voor 2019 en die gaan we met dit steuntje in de rug met nog meer motivatie uitvoeren.”

De jaardag werd dit keer georganiseerd door Openluchttheater Kersouwe in Heeswijk Dinther. De prijs werd uitgereikt door de voorzitter van de Vereniging Openluchttheaters Nederland Kees Voets aan Emil Los en Leo Verver die namens Openluchttheater Cabrio aanwezig waren. Het doel van de jaardag is ideeën en ervaringen uitwisselen zodat alle aangesloten theaters met frisse plannen naar voorbereidingen kunnen treffen voor het volgende seizoen.

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"