Menu

Coronavirus

Dinsdag 12 mei 2020

Op dit moment wordt intensief overlegd met alle artiestenbureaus over de consequenties van de Coronamaatregelen voor alle voorstellingen in Cabrio. Dat leidt tot wijzigingen die zodra er iets bekend is op onze website worden doorgevoerd voor een zo actueel mogelijk overzicht. Kaartkopers krijgen persoonlijk bericht over wijzigingen.

Cabrio heeft zich, net als bijna alle theaters in Nederland, aangesloten bij de “Regeling Ticketgelden Coronacrisis”. In samenspraak met verschillende brancheorganisaties uit de culturele sector, de overheid en de Autoriteit Consument & Markt is deze regeling opgesteld die een oplossing biedt voor de uitzonderlijke situatie waarin alle theaters zich nu bevinden. Zie bewaarjeticket.nl voor alle informatie.

EERDERE BERICHTGEVING 24 april 2020

Een update over Cabrio en Corona:

Voor Cabrio en onze bezoekers heeft Corona natuurlijk ook grote consequenties. Het Cabrioseizoen zou eind mei starten… Ons programma kent prachtige grotere en kleinere voorstellingen. Op dit moment zijn we met alle artiesten in gesprek om te bekijken wat de impact van de Coronamaatregelen is op de korte en langere termijn. Zo kijken we welke voorstellingen worden verplaatst naar later in het seizoen of zelfs naar volgend jaar. Maar andere voorstellingen kunnen misschien wel doorgaan als we dat binnen de richtlijnen van de anderhalve-meter-samenleving kunnen organiseren.

Wij onderzoeken dus op dit moment hoe we vanuit de anderhalve-meter-richtlijnen toch onze deuren kunnen openen voor onze bezoekers. Misschien met alternatieve programmering of met al geboekte voorstellingen die we in een opzet met minder publiek kunnen verzorgen.

Cabrio is er juist om de cultuur te stimuleren en mensen te amuseren en te ontroeren met de kracht van muziek en theater. In deze tijd is dat misschien wel belangrijker dan ooit. De komende weken buigen wij ons over wat er wél mogelijk is in overleg met alle partijen die daarbij een rol spelen.

Je kunt erop rekenen dat we zo snel mogelijk duidelijkheid geven over de gevolgen van Corona voor alle voorstellingen zoals die nu nog in de agenda staan. Dat doen we natuurlijk rechtstreeks aan alle mensen die voor voorstellingen een kaartje hebben gekocht, maar ook op onze website en Facebook. Houd die dus de komende periode goed in de gaten!

Blijf gezond! Dans, zing en lach!

Een warme groet van alle Cabriovrijwilligers


EERDERE BERICHTGEVING 25 maart 2020

Inmiddels is bekend dat alle publieke evenementen tot 1 juni 2020 moeten worden afgelast, om een verdere uitbraak van het coronavirus tegen te gaan.

Voor Cabrio betekent dit dat de voorstelling Kralingen – 50 jaar na het feest op 29 mei niet kan doorgaan. Daarnaast heeft het management van Youp van 't Hek aan Cabrio laten weten dat besloten is de show zoals die gepland stond op donderdag 16 juli te cancellen en ook geen alternatief te plannen. Alle kaartkopers krijgen hierover persoonlijk een bericht.

Op dit moment kunnen wij nog niet goed inschatten wat de invloed is van de Coronacrisis op de rest van ons zomerprogramma. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Mochten er aanvullende gevolgen zijn voor het programma van Cabrio, dan brengen wij iedereen zo snel mogelijk op de hoogte.

Voor nu wensen wij iedereen veel sterkte. Zorg goed voor elkaar!

Nieuwsoverzicht


Gouden Partners van Cabrio

Soester Courant
logo jumbo
Reto
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"