Menu

Toch muziek in Cabrio in juli. Intieme optredens voor 100 mensen.

Dinsdag 16 juni 2020

Het programma van de intieme juliconcerten in Openluchttheater Cabrio is bekend. Acht verschillende semi-akoestische voorstellingen voor een publiek van 100 mensen zorgen ervoor dat er ondanks de Coronabeperkingen toch muziek zal klinken in ons theater. Zeven namen zijn inmiddels definitief. Eén artiest houden we nog even als verrassing. Niels Geusebroek verzorgt de aftrap van de bijzondere en intieme avonden op 1 juli. Tot en met 18 juli verschijnen in elk geval ook Berget Lewis, Ruben Hein en het Nationaal Jeugd Jazz Orkest, Jannemien Cnossen, Teus Nobel & Liberty Group, en Tim Knol op het grote podium van Cabrio. De reguliere kaartverkoop start op 17 juni om 9.00 uur.

Het theater wil met dit alternatieve programma een gebaar maken naar het trouwe publiek, maar ook naar artiesten, voor wie deze periode extreem lastig is. Cabrio wordt daarom gratis ter beschikking gesteld aan de artiesten, inclusief alle faciliteiten. De gehele opbrengst van de ticketverkoop gaat naar de artiesten.

Emil Los, voorzitter van Cabrio: “In juli bruist Cabrio gelukkig bijna als vanouds. Het is natuurlijk anders omdat er minder publiek is, maar de keuze voor de artiesten sluit daar heel mooi bij aan. We denken dat het hele bijzondere en sfeervolle avonden worden. En dan zijn er ook nog de basisscholen die in juli de eindmusical van groep 8 op ons podium opvoeren en daardoor toch een prachtig afscheid kunnen vieren. Met man en macht hebben we gewerkt om in korte tijd deze oplossing te kunnen bieden. Het is super dat we dit straks met al onze vrijwilligers en de medewerking van de artiesten voor elkaar krijgen. We zijn erg benieuwd hoe het publiek gaat reageren. We adviseren de mensen snel te reageren, want 100 kaarten zijn natuurlijk zo weg.”

Op onze website kunnen mensen de totale agenda bekijken en kaarten kopen. De kaartverkoop voor Intiem Cabrio vindt alleen online plaats. Op de website staat ook informatie over de Coronamaatregelen in het theater.

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant-jubileum
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"