Menu

Douwe Bob twee keer in "Intiem Cabrio"!

Vrijdag 07 augustus 2020

Na bijna tien jaar met zijn band te hebben opgetreden staat Douwe Bob op zaterdag 5 september twee keer op het podium in een kleine setting met grote liedjes. Hij gaat samen met zijn gitarist terug naar de basis. Daarbij kan hij inmiddels putten uit alweer vier albums met elk hun eigen verhaal en herinneringen. Maak op deze manier kennis met nog meer kanten van de bijzondere liedjesschrijver en muzikant die Douwe is.

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon. 

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

Klik op deze link voor de middagvoorstelling.

Klik op deze link voor de avondvoorstelling.

Alle shows zijn voor een publiek van maximaal 225 mensen vanwege de anderhalvemeter richtlijnen.

Voor onze Vrienden, BedrijfsVrienden, Partners en Vrijwilligers start de exclusieve voorverkoop op zaterdag 25 juli om 09.00 uur. Gelet op het beperkte aantal kaarten duurt de periode van exclusieve voorverkoop 48 uur en kun je maximaal 4 kaarten kopen per voorstelling. Vanaf maandag 27 juli om 09.00 uur staat de verkoop open voor iedereen.

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant-jubileum
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"