Menu

Against Cancer in concert

Donderdag 30 juli 2020

Op 4 en 5 augustus organiseert stichting Against Cancer in samenwerking met de KNMV in ons openluchttheater een aantal intieme concerten " Against Cancer in Concert!" Charly Luske, Berget Lewis en Kimberley Maasdamme zullen samen met de voltallige bezetting van de band DRI3MAN een uniek openlucht concert geven. Met uw ticket steunt u ook Stichting Against Cancer en zieke kinderen in hun race tegen kanker.

Voor het concert op 4 Augustus om 21:00 zijn ook kaarten in de vrije verkoop beschikbaar gesteld.

Stichting Against Cancer (meer informatie over de stichting)

Against Cancer zet zich al sinds 2004 in om gezinnen met een kind getroffen door kanker een glimlach te geven. Jaarlijks organiseert Against Cancer een aantal grote evenementen (waaronder de welbekende Circuitdag in Assen) en ook vakantiereizen voor de gezinnen. Voor het hele gezin omdat broertjes, zusjes en ouders allemaal enorm zwaar getroffen worden door deze ingrijpende ziekte. Met deze evenementen bezorgt Against Cancer de gezinnen een onvergetelijke dag!  Met jullie steun kunnen wij nog veel meer geweldige activiteiten en evenementen voor deze gezinnen organiseren!

Artiesten: Nederlands meest gerenommeerde band, DRI3MAN zal jullie meenemen op een fantastisch muzikaal avontuur. Samen met artiesten Berget Lewis, Charly Luske en Kimberly Maasdamme zullen zijn er een geweldige show van maken!

Data en tijd: 04-08-2020 21:00. 30 minuten voor aanvang van de show zijn jullie welkom op het terrein.

RIVM- maatregelen: Tijdens het concert zullen de maatregelen van het RIVM aangehouden worden. Zo moet de 1,5 meter afstand gehanteerd worden.

Tickets via deze link te koop via Eventbrite!
 

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant-jubileum
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"