Menu

Jubileumavond Musical Sing-a-Long vanuit sprookjesachtig openluchttheater

Zaterdag 08 augustus 2020

Vanuit het intieme Openluchttheater Cabrio in Soest presenteren Romy Monteiro en Frits Sissing de vijftiende editie van de Musical Sing-a-Long. Dit jaarlijkse event is het moment voor het grote publiek om kennis te maken met het nieuwe theaterseizoen; van kleine tot grote musicalvoorstellingen. De Musical Sing-a-Long vindt in een aangepaste versie plaats en de opnames voor het unieke evenement zijn voor een select aantal mensen bij te wonen.

De Musical Sing-a-Long 2020 zie je zondag 30 augustus om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1. Volg AVROTROS.Musical op Facebook voor het laatste nieuws over deze speciale jubileumavond.

Op 26 augustus hebben de opnames plaats gevonden, van de repetities hebben we video-opnames gemaakt, de registratie hiervan is te vinden op onze video-pagina en ons youtube-kanaal.

Het belooft een unieke avond te worden, waarbij in een intieme setting de mooiste en leukste optredens van maar liefst elf musicals de revue passeren. AVROTROS steunt hiermee de cultuursector en geeft musicalliefhebbend Nederland iets om naar uit te kijken in het komende theaterseizoen. 

De line-up van de Musical Sing-a-Long

Traditiegetrouw zijn er tijdens de Musical Sing-a-Long optredens te zien van verschillende nieuwe titels. De line-up bestaat onder meer uit de musicals AnastasiaBelle en het BeestSaturday Night FeverLazarusKruimeltjeTINA - De Tina Turner MusicalHaal het Doek maar opDe Grote Drie, Falsettos, Murder Ballad en Soldaat van Oranje. De optredens worden begeleid door een live orkest, onder leiding van de vaste Musical Sing-a-Long dirigent Maurice Luttikhuizen. Het programma wordt een feest der herkenning, waarin ook teruggeblikt wordt op hoogtepunten uit de afgelopen vijftien jaar Musical Sing-a-Long.

Bron: website AVROTROS
Foto: Roy Beusker

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant-jubileum
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"