Menu


Vacature Medewerker Techniek

Ben jij op zoek naar een leuke tijdsbesteding en wil je die graag besteden in het mooiste openluchttheater van Nederland? Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger om ons Techniekteam te versterken.

Geen voorstelling in Cabrio kan zonder inzet van technici. Als technicus ben je het eerste aanspreekpunt voor de technici van de bezoekende band of gezelschap. Je weet wat de mogelijkheden van onze technische voorzieningen zijn en vindt het leuk om samen een mooie show neer te zetten. Kennis op het gebied van (theater)elektrotechniek is een must, interesse in professionele lichttechniek een pré.

Wat ga je doen?

  • Technische ondersteuning voorafgaand, tijdens en na afloop van een voorstelling.
  • Assisteren bij op- en afbouw van activiteiten van het licht- en techniek gedeelte.
  • (Soms) bediening en installatie van het licht- en geluidsapparatuur in het theater.
  • Met het techniekteam het de podiumtechniek voorbereiden op het seizoen en na afloop voor de winter.

Je verrijkt de beleving van alle Cabrio bezoekers, laat ze genieten en overtreft hun verwachtingen. Zo maak je van elke bezoeker onze gast die graag nog een keer terugkomt!

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur enige kennis theater- en of elektrotechniek. Je bent betrokken, enthousiast  en oplossingsgericht.
Maar bovenal ben je flexibel wat betreft inzetbaarheid. Onze voorstellingen vinden vooral plaats in de avonden en de weekenden. We vragen onze vrijwilligers minimaal 5x per seizoen een dienst te draaien. Meer mag natuurlijk ook altijd! 
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas Ovink (Coördinator Techniek). Hij is bereikbaar via cabrio@ovink.nl.

Heb je interesse? Laat dat weten aan onze vrijwilligerscoördinator. Stuur een email met je contactgegevens, ervaring en waarom nou juist jij als vrijwilliger aan de slag wil bij Cabrio. Het email adres is vc@cabriosoest.nl


We zijn er trots op dat we ons theater runnen met alleen maar vrijwilligers. Door de inzet en het enthousiasme van deze grote groep mensen kan Cabrio een professionele vrijwilligersorganisatie zijn. Zowel voor als achter de schermen neemt iedereen verantwoordelijkheid voor het eigen werk en stopt pas als al het werk klaar is. Uiteraard sluiten we gezamenlijk de voorstellingsdagen gezellig af. Sowieso houden we ervan om elkaar te ontmoeten op speciale events die we af en toe voor alle vrijwilligers organiseren.


Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
Reto
Practicum
logo jumbo
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"