Menu

Vacature Medewerker ticketbureau

Cabrio ontvangt nauwelijks subsidie en heeft geen winstoogmerk. Al het werk wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers met een groot hart voor het theater. De donaties van onze (Bedrijfs)vrienden en Partners geven Cabrio een solide basis om elk seizoen het theater verder te ontwikkelen en een gevarieerd en kwalitatief programma te kunnen bieden. Een topprogramma is van groot belang voor de continuïteit van het theater.

Vanwege uitbreiding in het team (van 1 naar 2 vrijwilligers) hebben wij een vacature voor een: Medewerker ticketbureau

Jouw werkzaamheden:

Cabrio is op zoek naar een 2e medewerker van het ticketbureau. Als medewerker van het ticketbureau is je belangrijkste taak het beantwoorden van vragen die bij het Ticketbureau binnenkomen. Het betreft hier voornamelijk vragen over tickets die zijn gekocht of hoe het Vriendentegoed kan worden gebruikt. Daarnaast is het toekennen van de Vriendentegoeden een taak van je. Het is een functie ‘achter de schermen’.

Tijdens het theaterseizoen, van april tot eind september, kosten de werkzaamheden je circa 6 – 8  uur per week. Het is in die periode belangrijk dagelijks de mailbox te checken. Hiervoor worden uiteraard werkafspraken met elkaar gemaakt. Buiten het theaterseizoen ben je ongeveer 2-3 uur per week belast met de werkzaamheden rondom de mailbox va het Ticketteam. In december wanneer de Vriendentegoeden worden toegekend is er een kortstondige piek van werkzaamheden van circa 15 uur werk in de betreffende week. 

Jouw profiel:

  • Enige affiniteit met het werken bij Cabrio en met een systeem helpt om deze functie goed uit te kunnen voeren.
  • Daarnaast beschik je over een service gerichte instelling, ben je in staat op een duidelijke wijze schriftelijk te communiceren en ben je flexibel.
  • Je werkt nauw samen met de andere vrijwilligers van het Ticketteam en hebt regelmatig contact met elkaar en het verantwoordelijk bestuurslid.

Wil je eerst meer over de inhoud van deze vacature weten? Bel met Marion Goethals (06-51865263). Heb je nu al interesse? Laat dat dan weten aan onze vrijwilligerscoördinator Yvonne van Brussel (vc@cabriosoest.nl).
 

Interesse? Zie voor meer informatie onze website www.cabriosoest.nl of neem direct contact op met onze vrijwilligerscoördinator Yvonne van Brussel (vc@cabriosoest.nl) of de coördinator (Bedrijfs)Vrienden & Partners Hans de Leur (hansdeleur@planet.nl / 06 1094 3384).


We zijn er trots op dat we ons theater runnen met alleen maar vrijwilligers. Door de inzet en het enthousiasme van deze grote groep mensen kan Cabrio een professionele vrijwilligersorganisatie zijn. Zowel voor als achter de schermen neemt iedereen verantwoordelijkheid voor het eigen werk en stopt pas als al het werk klaar is. Uiteraard sluiten we gezamenlijk de voorstellingsdagen gezellig af. Sowieso houden we ervan om elkaar te ontmoeten op speciale events die we af en toe voor alle vrijwilligers organiseren.


Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant-jubileum
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"