Menu

Vacature Social Media Marketeer

Vanwege uitbreiding in het team Marketing & Communicatie hebben wij een vacature voor een Social Media Marketeer.

Als Social Media Marketeer ben je verantwoordelijk voor de social media kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn van Openluchttheater Cabrio. Je hebt kennis en ervaring om deze kanalen commercieel in te zetten en te beheren via de Meta Business Suite. Ook ben je op de hoogte van trends en ontwikkelingen op deze platforms.

Wat we nog meer van je verwachten, is dat je in samenspraak met het marketingteam een contentkalender maakt met als doel om onze bezoekers het hele jaar door te binden en te betrekken bij het theater en om (nieuwe) voorstellingen te promoten. Ook maak en plaats je regelmatig visueel aantrekkelijke en boeiende posts, stories en reels (Canva Pro account is beschikbaar). Je zorgt voor groei in bereik en het aantal volgers door bijvoorbeeld (win)acties, andere kanalen en de juiste hashtags in te zetten. Al dan niet met sponsored content. 

Met onze accounts volg je artiesten die komen optreden en deelt relevante updates. Je beantwoordt vragen van bezoekers via Messenger en reageert op comments. Een pré is als je ervaring hebt met social advertising en advertenties kunt opstellen, doelgroepen kunt targeten en de resultaten kunt monitoren.

Wil je meer weten? Informeer dan bij Marc Stikvoort, coördinator Marketing en Communicatie (06 10345651).

Heb je interesse? Laat dat weten aan onze vrijwilligerscoördinator. Stuur een email met je contactgegevens, ervaring en waarom nou juist jij als vrijwilliger aan de slag wil bij Cabrio. Het email adres is vc@cabriosoest.nl


We zijn er trots op dat we ons theater runnen met alleen maar vrijwilligers. Door de inzet en het enthousiasme van deze grote groep mensen kan Cabrio een professionele vrijwilligersorganisatie zijn. Zowel voor als achter de schermen neemt iedereen verantwoordelijkheid voor het eigen werk en stopt pas als al het werk klaar is. Uiteraard sluiten we gezamenlijk de voorstellingsdagen gezellig af. Sowieso houden we ervan om elkaar te ontmoeten op speciale events die we af en toe voor alle vrijwilligers organiseren.


Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant-jubileum
Practicum
"Buiten gewoon leuker!"