Menu

Vacature Verkeersregelaar

Cabrio is een openluchttheater in Soest waar jaarlijks ongeveer 14 grote voorstellingen gegeven worden. Onze bezoekers komen uit Soest, maar ook veel van buiten Soest met de auto. Voor het op een juiste wijze parkeren van de auto’s en zorgdragen voor het veilig oversteken van onze bezoekers vanaf de parkeerplaats naar ons theater, zijn wij op zoek naar verkeersregelaars.

  • Als verkeersregelaar ben je vrijwilliger bij Cabrio en word je per seizoen minimaal 5 x ingezet als verkeersregelaar.
  • Nadat je een e-learning cursus voor verkeersregelaar met succes hebt afgerond, krijg je een aanstelling voor 1 jaar van de gemeente Soest en mag je als verkeersregelaar optreden voor Cabrio.
  • Je dient 2 uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn en je gaat meestal een half uur voor einde voorstelling weer naar je toegewezen plek.
  • Als verkeersregelaar werk je altijd in een koppel van twee.

Meer weten? Informeer bij Mels van Vulpen, bestuurslid Faciliteiten (06-54694394)

Heb je interesse? Laat dat weten aan onze vrijwilligerscoördinator. Stuur een email met je contactgegevens, ervaring en waarom nou juist jij als vrijwilliger aan de slag wil bij Cabrio. Het email adres is vc@cabriosoest.nl


We zijn er trots op dat we ons theater runnen met alleen maar vrijwilligers. Door de inzet en het enthousiasme van deze grote groep mensen kan Cabrio een professionele vrijwilligersorganisatie zijn. Zowel voor als achter de schermen neemt iedereen verantwoordelijkheid voor het eigen werk en stopt pas als al het werk klaar is. Uiteraard sluiten we gezamenlijk de voorstellingsdagen gezellig af. Sowieso houden we ervan om elkaar te ontmoeten op speciale events die we af en toe voor alle vrijwilligers organiseren.


Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"