Menu

Vacature Social Media Marketeer

Vrijdag 26 januari 2024

Vanwege uitbreiding in het team Marketing & Communicatie hebben wij een vacature voor een Social Media Marketeer.

Ben jij een social-media ster met een passie voor cultuur? En heb jij een paar uurtjes per maand over voor een te gekke vrijwilligersfunctie waar muziek in zit? Achter de schermen van de magische wereld van het Openluchttheater Cabrio in Soest krijg je de kans om de online aanwezigheid van een unieke culturele ervaring vorm te geven!

Als Social Media Marketeer ben je dé beheerder van onze Facebook, Instagram en LinkedIn kanalen. Wat we graag zien:

  • Creativiteit: Werk samen met ons marketingteam om een contentkalender te creëren die ons publiek het hele jaar door betrekt bij ons theater en hen uitnodigt voor onze (nieuwe) voorstellingen. Laat je creativiteit de vrije loop met tekstueel en visueel aantrekkelijke posts.
  • Groei en Impact: Kun jij ons bereik laten groeien door bijvoorbeeld (win)acties, het verkennen van nieuwe kanalen en het slim inzetten van de juiste hashtags?
  • Volg de sterren: Volg en deel updates van de artiesten die bij ons optreden.

Met onze accounts volg je artiesten die komen optreden en deelt relevante updates. Je beantwoordt vragen van bezoekers via Messenger en reageert op comments. Een pré is als je ervaring hebt met social advertising en advertenties kunt opstellen, doelgroepen kunt targeten en de resultaten kunt monitoren.

Durf je die spotlight te pakken? Wacht niet langer en sluit je aan bij ons onvergetelijke avontuur onder de sterren! ✨🎭🌟

Lees alles over jouw rol op de vacaturepagina.


Wil je meer weten? Informeer dan bij Marc Stikvoort, coördinator Marketing en Communicatie (06 10345651). Of neem een kijkje op 

Heb je interesse? Laat dat weten aan onze vrijwilligerscoördinator. Stuur een email met je contactgegevens, ervaring en waarom nou juist jij als vrijwilliger aan de slag wil bij Cabrio. Het email adres is vc@cabriosoest.nl


We zijn er trots op dat we ons theater runnen met alleen maar vrijwilligers. Door de inzet en het enthousiasme van deze grote groep mensen kan Cabrio een professionele vrijwilligersorganisatie zijn. Zowel voor als achter de schermen neemt iedereen verantwoordelijkheid voor het eigen werk en stopt pas als al het werk klaar is. Uiteraard sluiten we gezamenlijk de voorstellingsdagen gezellig af. Sowieso houden we ervan om elkaar te ontmoeten op speciale events die we af en toe voor alle vrijwilligers organiseren.

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"