Menu

Voorstelling Martijn Fischer zingt hits van Hazes opnieuw verplaatst!

Zondag 12 juli 2020

Door de Coronamaatregelen zijn we genoodzaakt de voorstelling van Martijn Fischer nogmaals te verplaatsen van 11 september 2020 naar 29 mei 2021. Zoals het er nu naar uitziet, mogen we ook in september nog niet met 1.000 mensen bij elkaar zijn. We hebben daarom in goed overleg met de artiest gelukkig een nieuwe datum gevonden. Jouw kaarten blijven vanzelfsprekend gewoon geldig!

Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Dan help je ons enorm als je het ticket zelf aan iemand anders door kunt verkopen. Als dat niet lukt, is er de mogelijkheid het ticket om te zetten in een voucher. Zo’n voucher kun je dan inzetten voor elke willekeurige voorstelling in de toekomst. Op deze manier help je Cabrio om ook in deze Coronatijd financieel gezond te blijven zodat we en mooie voorstellingen kunnen blijven bieden. Mocht een voucher niet gewenst zijn, dan is er de keuze om geld teruggestort te krijgen of (een deel) te doneren aan Cabrio.  Heb je een vraag? Mail dan naar tickets@cabrio.nl.

Kijk op onze website om op de hoogte te blijven van alle gevolgen van Corona voor het theaterseizoen 2020. Hoewel totaal anders dan anders, zal het overigens niet helemaal stil zijn deze zomer in Cabrio!

Cabrio heeft zich aangesloten bij de “Regeling Ticketgelden Coronacrisis”. In samenspraak met verschillende brancheorganisaties uit de culturele sector, de overheid en de Autoriteit Consument & Markt is deze regeling opgesteld om een oplossing te bieden voor de uitzonderlijke situatie waarin alle theaters zich nu bevinden. Zie bewaarjeticket.nl voor alle informatie.

Nieuwsoverzicht


Gouden Partners van Cabrio

Soester Courant
Practicum
logo jumbo
Reto
"Buiten gewoon leuker!"