Menu

Nieuwe voorstellingen voor 2023!

Donderdag 16 maart 2023

Na de aankondiging van mooie voorstellingen die we een paar weken geleden hebben gedaan, en waarvan de kaarten de deur uit vliegen, kunnen we jullie nu vertellen dat er nog meer prachtige voorstellingen aankomen! Neem snel een kijkje in het overzicht hieronder en zorg dat je op tijd klaar zit om de kaarten te bestellen! Voor onze Vrienden, Bedrijfsvrienden, Partners en Vrijwilligers start de exclusieve voorverkoop op dinsdag 12 maart om 09.00 uur. Op 17 maart start de algemene verkoop!

1 juni - Huub Stapel - Alleen familie

Huub Stapel is terug. De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie.  

4 juni - Cabrio Kids Festival

Nieuw op de Cabrio-agenda is een festival voor kids met 4 top-acts. Het wordt tijd dat ook zij het dak eraf kunnen feesten in ons theater! Op het podium staan Luna, Mixed Up, Infinity en R.E.D..

7 juni – VENICE

Americanapopformatie Venice is een band uit Venice, California. De band bestaat uit twee sets broers, Mark en Michael Lennon, en hun neven, Kipp en Pat Lennon, die sinds de jaren 1980 samen optreden en hun hele leven al zingen.

11 juni - Concertpodium Soest - Jimmy Rosenberg Trio

Concertpodium Soest, die in de wintermaanden een warm huis biedt voor mooie muziek in De Rank, sluit hun seizoen af bij ons met een prachtig buitenconcert, met het fantastische Jimmy Rosenberg Trio.

15 juni - Youp van ’t Hek - De Laatste Ronde

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Op zijn zeventigste verjaardag, zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. 

30 juni - Roel van Velzen

Vanaf 2006 is deze pianist/zanger niet meer weg te denken van het muziekpodium. Samen met zijn vaste band staat hij al jaren garant voor een vlammende liveshow.

27 augustus - Zirkoes Fantaztika

Geschikt voor alle acrobaten, clowns en andere artiesten (in spé) van 4 tot 104 jaar. Dus, licht uit en spot aan! Welkom in de piste!

1 september - Festival Rockin’ The Woods

Voor elke liefhebber van rockmuziek wordt het een feest der herkenning. Want tijdens het ruim drie uur durende live-programma ga je genieten van de beste muziek van The Police, U2 én Herman Brood.


Kijk voor de al eerder aangekondigde voorstellingen op onze agenda.

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"